• Koeien in de wei
  • Zevenhovenseweg
  • Aardammerbrug
  • Oude kaart Ter Aar en Korteraar
  • Luchtfoto Ter Aar

Verkeer en mobiliteit

NieuwkoopNieuws 9 april 2020:235, 9.3.20NR

TIPS VOOR EEN RIT MET DE REGIOTAXI

De Regiotaxi vervoert iedereen die op een gemakkelijke, comfortabele, veilige en voordelige manier wil reizen. Jaarlijks rijdt de Regiotaxi ruim 300.000 ritten. Dat zijn meer dan 800 ritten per dag. Reizigers geven de regiotaxi gemiddeld een 7,4 als cijfer. Er gaat dus heel veel goed, toch zijn er ook zaken die beter kunnen. Met onderstaande tips zorgen we dat de Regiotaxi nog beter aansluit bij uw wensen.

Bestel uw rit zo vroeg mogelijk.

Voor een spontaan bezoek kunt u de Regiotaxi tot een uur voor vertrek bestellen. Voor geplande afspraken is het raadzaam om de rit zo vroeg mogelijk te bestellen. Ritten kunt u tot een jaar vooruit inplannen.

Bestellen op aankomsttijd

U kunt uw rit bestellen op de tijd waarop u ergens wilt aankomen. Bestel deze rit tenminste twee uur van tevoren. Ook hier geldt hoe eerder u bestelt, hoe beter de Regiotaxi aan uw wensen kan voldoen.

Belletje van tevoren

De chauffeur belt u alvast om te zeggen dat hij eraan komt. Zo hoeft u minder lang te wachten en kunt u zich rustig voorbereiden om te vertrekken. Om dit goed te laten verlopen, is het belangrijk dat u uw telefoonnummer doorgeeft bij het reserveren van uw rit. U kunt dit alleen via het Wmo-loket doorgeven of laten wijzigen, de telefooncentrale

van de Regiotaxi kan dit niet doen. Als u gebeld wilt worden op een ander telefoonnummer, kunt u dit aangeven bij het reserveren van uw rit.

Scootmobiel

Reist u met een scootmobiel dan geeft u dit aan bij het reserveren van de rit. U kunt niet op de scootmobiel blijven zitten. De chauffeur helpt u bij het in- en uitstappen.

Klachten en opmerkingen

Als u toch opmerkingen of klachten heeft, meldt deze dan bij Regiotaxi Holland Rijnland, via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch bij de klantenservice: 0900-2022369.